Sam Edelman

Yesterday Downtown


Lige et sent indlæg. Har haft en god dag med loppebesøg i Farum og brormand og kæreste har været på besøg her til aften til hjemmelavede burger.
Hvad jeg havde på i går aftesJeg mødtes med manden på Vesterbro for at indløse mit nyinkøbte Down Town tillbud på Lets Sushi, men der var helt vildt mange mennesker på åbningsdagen, så det blev hurtigt droppet. I stedet for tog vi ind på Cofoco i nærheden og fik en 4 retters menu og det var fantastisk. Manden kørte mig derefter ind til Kgs. Nytorv hvor jeg mødte min veninde og begav os ud til København Fashion After Dark. Vi nåede desværre ikke så mange butikker som håbet fordi tiden løb fra os. Men vi nåede forbi H&M, COS, Lot#29, Lubarol og Kassandra sko. Især hos Lot#29 fik vi en fantastisk service. Thumps up – vi fik en virkelig hyggelig betjening med champagne og cupcakes og en god lang snak om mode. Vi endte til sidst på Europa hvor vi fik en lille fjer på og tiden fløj og jeg nåede ikke det sidste tog 🙁 så måtte ringe til manden. Det var en meget hyggelig aften hvor vi begge kom hjem med en stor pose fra COS. Hvad jeg kom hjem med viser jeg snart.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sam Edelman