8 – tallet

Vi var lige forbi 8-tallet en dag, fordi manden arbejdede sent, så jeg hentede ham der i nærheden. Det er utroligt smukt derude i det grønne og vi spiste på café 8-tallet. Her fik jeg torsk med kartofler og salat til, manden fik deres burgermenu med frittes og sønnike millionbøf med ris.

Vi tog et smut forbi Fields for at få en is og jeg fik oset lidt i et par butikker 🙂

5 Kommentarer

 • Anonymous

  Smukke billeder. Skal I ikke flytte derud så eller hvordan? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Chau hvor er du henne? Vi har ikke hørt fra dig i noget tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,8-tallet og omegn er fin, men vi flytter ikke derud. Vi er glade for at bo der hvor vi bor nu :-)Jeg har været fraværende fordi jeg har været på en laaang påskeferie. Fik set Venedig og besøgt Kroatien. KOm sent hjem i lørdags. Og jeg har mega tralvt på jobbet, så derfor er bloggen blevet forsømt. Jeg lover at vende stærk tilbage ;-)KH Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Chau.Så fik jeg rettet min linkliste og nu er du på – vil du ikke tilføje mig din 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa,Du er også på min 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *