H&M A/W 2011

Brunch på Nimb

Smykkefirmaet Susanne Friis Bjørner havde i anledning af deres 20 års jubilæum og fejring af deres samarbejde med dansk røde kors inviteret til dejlig brunch på NIMB. Det var en skøn brunch med alt for meget dejlig mad og smukke smykker. Det var et flot arrangement med et godt budskab, for alt salg af smykker lavet i samarbejde med dansk røde kors går ubeskåret til kvinder eller mødre i udsatte steder i verden.

Jeg mødte rigtig mange søde folk til arrangementet. Super god stemning og atmosfære.

foto: 2 første af Gina Jaqueline

2 Kommentarer

  • Hvor ser det bare lækkert ud! Ved du om man kan få brunch der normalt?Har du lyst til snart at ses til lidt mad og hygge mon?kærlig hilsenHanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var også super lækkert! Jeg ved ikke om de serverer brunch til daglig, men mon ikke de gør det. Jeg har spist der engang til middag og det var også fantastisk.Helt klart med på at mødes til mad og hygge – altid :-)KH Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M A/W 2011