Lørdags brunch på Kongemosen


Manden og jeg blev inviteret til brunch i lørdags. Sønnike var ikke med da han hellere ville lege med sine fætre, hvilket passede os fint. Ærligt talt så tror jeg heller ikke at ville nyde det på samme måde som vi. At skulle sidde stille og spise pænt, mens snakken går hos de voksne. Han fik en rigtig god dag sammen med hans fætre med masser af udendørs aktivitet. Vores brunch foregik i de smukke omgivelser på Kongemose Kro. Her nød vi en lækker brunch buffet med alt hvad der hører til. Værtparret have deres lille nyfødte dreng med og han er så nuttet. Jeg får skruk hver gang jeg ser en lille størrelse 🙂

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last Friday