Blue flower

Den næste gæstedesigner for H&M

Jeg har netop fået denne presse meddelelse som jeg vil dele med Jer. Jeg er jo fan af H&M og synes altid det er fantastisk med deres efterhånden årlige gæstedesigner. Det er fantastisk at få lov til at se haute couture kan blive tilgængelig for menig mand. I år bliver det så Versace som skal designe en kollektion for H&M. Hvad synes du om denne nyhed?

VERSACE DESIGNER IKONISK EFTERÅRSKOLLEKTION FOR H&M

Det er med stolthed, at H&M præsenterer sit designersamarbejde for efteråret 2011 med et af verdens mest legendariske brands inden for modeverdenen, Versace. Den eksklusive kollektion er designet af brandets kreative direktør ?Donatella Versace, og bliver inspireret af brandets farverige fortid med et festfyrværkeri af læder, print og kulører i eksklusive materialer til fantastiske H&M priser. Kollektionen vil omfatte et sortiment til damer, herrer og udvalgte varer til hjemmet. Fra den 17. november vil den kunne fås i omkring 300 butikker verden over samt på hm.com. ?Derudover har Donatella Versace designet en pre-spring kollektion for H&M, der udelukkende vil blive solgt på hm.com ?fra den 19. januar i lande med onlinesalg.

“Jeg glæder mig meget til samarbejdet med H&M og til at få mulighed for at nå et bredere publikum. Kollektionen vil være typisk Versace, perfekt for H&M og Versace-fans over hele verden,” siger Donatella Versace.

Versace er et af de største brands i nyere tid, og kollektionen for H&M bliver glamourøs og festlig – alt hvad Versace står for. Donatella Versace har fundet nogle tidligere, ikoniske design frem. Det er et utroligt spændende samarbejde, som er perfekt til sæsonens fester,” siger Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver hos H&M.

Versace er indbegrebet af glamour. Versace blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace, hvis vovede kjoler og vilde ikonografi har revolutioneret moden med provokerende tøj baseret på klassiske temaer, hvis linjer afspejler et uovertruffent blik for design. Siden 1997 har Donatella Versace fortsat Gianni Versace’s arbejde som kreativ direktør og udviklet brandet til et globalt modehus, som altid er på forkanten af det, vi forbinder med luksus. Donatella Versace er verdensberømt for sin designgarderobe, og hun er indbegrebet af alt, hvad huset Versace står for.

Versace er det seneste modehus, der samarbejder med H&M om en eksklusiv designerkollektion, og følger efter designere som Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo og senest Lanvin. Til kollektionen for H&M har Donatella Versace kastet et blik tilbage i arkiverne for at genfortolke nogle klassiske Versace-design. Damekollektionen bliver domineret af kjoler, der er perfekte til den festlige sæson. Der vil være læder med nitter, silke og farverige print og accessories som høje hæle og bijouteri. Herrekollektionen vil fokusere på skræddersyet tøj, bl.a. den perfekte smoking samt bælter og smykker til herrer. For første gang i et designersamarbejde med H&M omfatter kollektionen også enkelte varer til hjemmet, bl.a. puder og et sengetæppe.

Information om Versace: www.versace.com

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue flower