Dagens close up

Wearing white dress with blue ribbonSådan ser jeg ud i dag. Kjole fra Whistles i broderie anglaise. Jeg har haft den i 3 år og købt på udsalg. Den kommer på når jeg er i mit girlie hjørne og det er jeg i dag. Tilsat den lille røde blazer fra Zara, som jeg købte i sidste uge. Den er så fin i farven med pink stribet foer. Lak stiletter fra Dolce et Gabbana. Silketørklæde fra genbrugen og halssmykke fra Evita Peroni.

Jeg er hjemme hos mine forældre i aften og spise middag. Manden er på forretningsrejse i et par dage, så det er rart at blive forkælet hos mor og far 🙂

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens close up