Forkælelse i Toscana

Stegt flæsk ad libitum

På terrassen hos restaurant Kongemosen hvor sønnike og jeg spiste middag på manden og min 8 års bryllupsdag. Manden var desværre på forretningsrejse, men det skal ikke forhindre os i at fejre det selv 🙂Søde rapænder, som vi fodrede med brød fra tjeneren. Det er noget vi kan lide, især sønnike. Så vi brugte ventetiden på at fodre ænderne. God service.

Sønnike fik lov til at starte lokomotivet og det er altså bare sagen. Man kan lige skimte ham stå og kigge op.

Det fine lokomotiv som kører i hele lokalet og med lyd.

Vi fik stegt flæsk med persillesovs ad libitum. Det er noget jeg kan lide, men som jeg simpelthen ikke gider lave hjemme. Det er bare for besværligt og efterlader ovnen smurt til med fedt, også lugter hele huset af det. Det er heller ikke ligefrem mandens yndlingsmad, så vil bare ikke besværet. Så når vi får det er det som regel ude.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse i Toscana