The souvenir from Paris

På legepladsen med Isabel Marant


Et dagens outfit fra i mandags hvor jeg har mine nye sneakers på fra Isabel Marant. Jaaaah, det blev denne souvenir som kom med hjem fra Paris turen 🙂 Så som nogen af jer gættede så gik vi tilbage til butikken, ikke fordi vi skulle, men fordi der ligger en lækker café i nærheden. Så nu vi var i nabolaget gik vi et smut forbi. Det var lidt snyd med kollagen for alle sager var faktisk ting som meget er mig, så det var ikke nemt.

Butikken havde selvfølgelig lækre sager og man kunne snildt have brugt en formue på nul komma fem. Manden synes det var en lækker butik med lækre varer, dog kunne han ikke se fidusen med de hvide bukser med broderier på langs siden. Måske du har set dem?
Støvlerne her var slet ikke udstillet i butikken, kun de helt lyse med snørebånd, så jeg spurgte efter dem. Ekspedienten kunne oplyse at de havde 2 par tilbage og det ene par var i min størrelse …yipeee… Inden min Paris tur havde jeg en drøm om at finde støvlerne og tænkte at hvis jeg skulle have noget med hjem fra Paris,så skulle det være dem. Og hvor heldigt var det lige at de have ét par tilbage i min størrelse!! Jeg havde nemlig før min tur udset mig dem og forsøgt at få fat i dem, men forgæves. De har været udsolgt alle steder og på nettet hvor jeg har ledt. Manden synes de var vildt fede, hvilket overraskede mig for normalt er han til det klassiske. Han var ikke i tvivl om jeg skulle have dem og som han sagde “skat, du har nok fået det sidste par i verden så du skal have dem” han er så sød min mand 🙂 Jeg har allerede brugt dem og har også travet et par af Paris gader med dem. De er så dejlige at have på og nu behøver jeg ikke længere føle at gå baglæns når jeg har sneakers på.
Lige nu nyder jeg min fredag aften hos en veninde sammen med en masse andre tøser. Min veninde har disket op med mad og drinks. Vi skal nemlig have tøj bytte party og hvis jeg kender dem ret ender det med at vi piger står i strømpe sokker og prøver sko og tøj til den store guldmedalje. Desværre har jeg ikke nået at pakke så meget sammen til i aftenen fordi jeg simpelthen har glemt helt om det indtil i morges.
I morgen formiddag er det planen at sønnike og jeg skal i svømmehallen. Vi skal have lidt mor og søn tid sammen bare ham og jeg alene. For om aftenen skal manden og jeg stor fest hos Fredericia Furniture som fejrer 100 års jubilæum. Det er med familien og venner af familien, så det glæder jeg mig meget til.

4 Kommentarer

 • Rigtig god fest:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg VIDSTE, det var de sko, du havde med hjem fra Paris, men glemte at kommentere indlægget. De er jo SÅ meget dig. God køb, Chau!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den havde jeg ikke set komme, men nøj hvor er de fede og de passer perfekt til dig! Tillykke med dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Liselotte,Det var en fed fed fest. Har billeder snart.Hej Maria,gjorde du 🙂 hvordan det? jeg er også rigtig glad for dem.Hej Princess,Tak, de er også lidt anderledes end det jeg plejer, men jeg elsker sneakers. Dog synes jeg bare at jeg føler jeg går baglæns. Så da disse med indbygget hæl kom, så var jeg altså solgt./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The souvenir from Paris