Thursday

Røde negle fra Yves Rocher

Jeg fik afprøvet den røde neglelak fra Yves Rocher i weekenden. Farven er rød og hedder 101 Rouge. Jeg må indrømme at jeg blev imponeret over hvor let den var at påføre. Jeg skulle blot dyppe penslen en gang og den farvede 5 negle per dyp. Begge gange begyndte jeg med tommeltotten og sluttede af med lillefingeren. Og der var ikke noget tidspunkt hvor en negl fik for meget lak så den kom til at løbe, lakken lagde sig pænt om hver negl. Det var en wow oplevelse for mig, så jeg er spændt på om den vil være lige så let og pænt at smøre på næste gang flakonen bliver taget ud af køleskabet.

Dette er et sponsoret indlæg.

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thursday