Torsdag i burgundy strik med zebra striber til

Say hello to Alexa

Jeg føler mig så heldig at Alexa endelig er flyttet ind. Og som nogen af Jer gættede på. Har længe haft et godt øje for hende, men har afventet med at få hende med hjem. Størrelsen af hende har nemlig været i overvejelses fasen. Skind typen var der ingen tvivl om, det skulle være i skindet oak. Men størrelsen, den var tricky, har før haft Bayswater i samme skind. Men vi blev aldrig rigtig gode venner måske pga. størrelsen. Så derfor har jeg afventet med Alexa for at tænke lidt over det. I den sidste stykke tid har jeg haft stor glæde af mine mellemstore tasker, bl.a. min slangeskindstaske fra Zara, som jeg bruger helt vildt meget. Så beslutningen om størrelsen kom helt af sig selv. Alexa i medium størrelsen passer måske bare mere til mig og mit behov.

Let me introduce you for Alexa. Well she has been known for a while now. I have been lusting this bag like forever and finally it is mine. If you could see me right now you´ll see a happy Chau 🙂

5 Kommentarer

 • Jamen, du er jo flyttet:-)

  Så linker jeg hertil fra min blog i stedet.

  Vi tales ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Liselotte,
   Ja, jeg er flyttet, men der er en del ting jeg skal have redigeret.
   Synes det er lidt indviklet også har jeg bare vildt travlt med job og privatlivet.
   Så det irriterer mig at jeg ikke har tiden for jeg har så meget i ærmet 🙂
   Vi tales ved…
   Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sådan er det jo at flytte, om det er fysisk eller en blog, så roder det.
   Håber at arbejdet og privatlivet udfordrer på det positive:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen endnu en gang hej:-)

  Nu er du rigtig flyttet, det bliver spændende at se, hvordan du falder til. Min blog er lige p.t. i pause mens jeg overvejer, hvad jeg vil med den i fremtiden. Men det forhindrer mig jo ikke i at besøge dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Liselotte!

   Ja, det hele er lidt nyt og uoverskueligt 🙂
   Æv, holder du op med at blogge, jeg håber du fortsætter, men glæder mig til at se hvad du beslutter dig for.

   Håber du kommer forbi og giver lyd fra dig herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdag i burgundy strik med zebra striber til