Minimalistisk - og velkommen til min nye blog

Test af Yves Rocher læbestifter og neglelak


Jeg har testet begge læbestifter fra Yves Rocher,s om jeg vil give min helt ubeholdent mening om. Det gælder alle produktet der bliver testet.  Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for varedeklaration på produkter og på nettet, men det skorter altså på det område. Alle sagerne er kommet “raw”, altså uden emballering eller i æske, så heller ikke der var der hjælp at finde.  Emballering af læbestifterne er ikke i luksus ende, men prisen på dem er også rørende billige.  De er meget plastik agtigt, men dog synes jeg det smart fundet på at selve proppen viser farven på læbestiften, så man slipper for at åbne den for at se farven.

Den ene af læbestifterne har jeg på billedet. Den hedder 102 rouge – Moisturizing Cream Lipstick. Den er meget let at påføre og dejlig cremet at smøre på. Den er også ret holdbar og føles godt på læberne. Men farven er lige en tand for rød til mig til en hverdag. Jeg fik ihvertfald mange sjove kommentar fra fyrene på jobbet, men hvad gør man ikke for at lave en læbestift test 🙂 så det bliver ikke læbestiften som ligger fast i make-up pungen. Den vil sikkert være flot til en flot aften make-up i det rigtige tøj.

Den anden læbestift, jeg har testet hedder 105 Rose. Den er jeg til gengæld blevet rigtig glad for. Den er nærmest beige/nudefarvet, men giver alligevel læberne struktur og farve. Den bruger jeg pt. hver dag og ligger fast i make-up pungen. Jeg har også fået kommentarer for den, altså på den gode måde.

Så har jeg testet neglelakken 102 Aubergine med den hurtigtørrende lak oven over. Lakken er ret flydende så det skal man lige vænne sig til, når det så er sagt er den faktisk ret let at påføre og farven er intensiv blot efter et strøg. Jeg brugte den hurtigtørrende lak over og det gik også fin. På billedet har jeg haft lakken på i 6 dage hvor de første par dage gik med rengøring af badeværelset og en tur i svømmehallen. Så ret imponerende hvor godt lakken holder.

Dette er et sponsoret indlæg.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimalistisk - og velkommen til min nye blog