"Skole uniform"

H&M Trend loafers

Hvis du er en af dem som har søgt forgæves efter de fine lak loafers fra Trend. Så for tvivl ikke for de kan nu fås online lige HER De er i læder og jeg synes de er gode at have på. De er tilmed også ret praktiske at have på, for de kan godt tåle lidt vand. Jeg købte dem fordi jeg er vild med laksko, også er de bare en god blanding af en herresko tilsat sløjfe med lidt spids snude 😉 Se gårsdagens outfit hvor jeg har dem på.

Brug koden 9437 og få 25% rabat på en valgfri vare.

4 Kommentarer

 • Hej Chau,

  Hvordan er de i størrelsen? Skal man have den størrelse man normalt har i flade lukkede sko, eller skal man have den størrelse man har i sko med hæl?

  Kh,
  Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Emma,

   Jeg har taget dem i str. 36, så de er nok lidt små i størrelsen. Normalt er jeg en str. 35 i flade.
   I støvler bruger jeg str. 36.

   KH Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare så fine… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Skole uniform"