Casual Basis

Så kommer nissen vist også igen i år…

I går aftes blev sønnikes pakkekalender pakket ind, ihvertfald de fleste. Jeg mangler blot 3 stk. men det kan jeg sagtens nå inden 1. december. Gaverne i år er lidt dyrere end sidste år, men der er også sager i pakkerne, som han alligevel skulle have haft. Det er selvfølgelig de bløde pakker og nok ikke dem jeg forventer størst begejstring. Jeg ville ellers gerne have givet ham Hummel støvlerne, jeg købte i sidste uge i en af pakkerne, men jeg synes han har brug for dem nu. Det er iøvrigt ikke mig som officielt står for pakkerne herhjemme, det er nemlig nissen som putter pakkerne i hans julesok om natten. Julekalenderen fra mor og far i år er StarWars legokalender og en Haribo slik kalender.

Hvad har jeg så fundet ud af i år fra nissen:
1 Hummel bluse (sportsmaster)
1 par sorte fine bukser (til juleaften – magasin)
1 skjorte, som ligner fars (til juleaften – magasin)
1 stribet sort/grå meleret tyndstrikket bluse (magasin)
1 rød v-hals strik pullover (magasin)
1 bredstribet langærmet polo (magasin)
1 par armygrønne bukser (bilka)
1 par blå/sort fløjlsbukser (bilka)
1 hul maskine som klipper stjerner (tiger)
1 clipsholder (tiger)
1 sæt modellervoks med form (fakta)
1 rystekugle med sne og julemand (tiger)
1 lyskæde med stjerner (tiger)
1 Anders and blad med dvd Ninjago (netto)
1 Ninjago bald med figur (netto)
1 juleæske med chokolade (tiger + netto)
1 globus på fod som sparegris (tiger)
1 lyssværd med lyd (tiger)
1 par fodbold sokker (tiger)
1 lille pose med farvet elastikker (netto)
1 timeglas med farvet flydende væske med møllehjul i (tiger)

Jeg tror det var det. Nu er det pakket ind så ved ikke om det hele er med 🙂
Sønnike læser ikke med på bloggen, men det sker han kommer forbi og kigger over skulderen hvad jeg laver. Nu gælder det om at det ikke sker i den nærmeste fremtid. Det skulle jo nødig ødelægge hans forestilling om nissen som kommer og lægger gaver i sokken om natten. Han er meget bevidst om det for jeg har før sagt om en ting at den har du vist fået fra mig…også siger han “nej, mor den fik jeg af nissen”…øhh..nå ja 😀 Næste år fylder han 7 år. Jeg tænker om det er sidste år her i huset at nissen kommer forbi om natten. Hvad mener I? Hvornår er man for stor til at tro på nissen?

Ellers går dagen i dag med at forberede til fødselsdagsfest for klassen, som kommer i morgen til boller og cup cakes. Jeg har løbet en god tur mens manden har forberedt poster for skattejagten. Så han har lagt hovedet i blød med at udtænke opgaver til de forskellige poster. Mens jeg fik strukket ud efter løbeturen i gården fik jeg lige et flip med at feje gården for blade og div. ukrudt og rydde ud. Så det gik der lige en times tid eller mere med. Nu skal vasketøjet hænges ud og der skal sættes en maskine over. Så drøner jeg i centeret for at købe flødeboller, cacao og div. sager til kager for så skal der bages cup cakes. Håber også jeg finder de sidste 3 gaver jeg mangler til pakke kalenderen.
Jeg har travlt så løber igen…bogstaveligt løber ud på terrassen med vasketøjet. God weekend!!

SignaturChau

6 Kommentarer

  • Jeg fik selv julekalendergave hver dag for nogle år siden af min mor, sidenhen blev det til adventsgaver, og nu får jeg kun hvis hun lige falder over noget. Kæresten og jeg gav også adventsgaver de to første år, men i år er pengepungen meget mindre, så vi må undvære. + at han både skal have julegave og fødselsdagsgave d. 5/12. Åh, glæder mig helt til julen nu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg synes det er vigtigt at en julekalendergave skal være når der er lyst og luft i økonomien til at have det. Hellere gode adventsgaver end en masse små skrammel man alligevel ikke kan bruge.
      Manden og jeg giver ikke hinanden nået, det har vi aldrig gjort. Men vi er gode til at give hinanden gaver i hverdagen og der er ikke altid nogen anledning.
      tillykke med kæresten d. 5/12. Har du styr på gaverne til ham?

      Jeg er endnu ikke kommet i julehumør, men så sent som i dag mindet sønnike mig om at vi plejer at købe ler til jule diskussion (læs juledekoration) så jeg lovede ham at vi skal ud og købe ler og gran en weekend og lave den. Så kan det være at jeg kommer i julehumør som dig.

      /Chau

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har hele tre pakkekalendre i år, min datter på 1 år, min mand på 31 og min søster på 12… Den sværeste er klart min mand, men han er heldigvis ret glad for specialøl og slik, så den del af pakkerne er af den salgs. Min søster på 12 får en masse pigetingeltangel, duftlys og sådan noget og min datter får alt fra strømper til pudslespil… Min søster på 12 ved godt hvem nissen er, og hun synes det er vildt plat nu, men det var først sidst år hun begyndte at betvivle om det var en nisse… da hun var 8 havde vi gemt sækken med gaver ude i haven og fik en til at trampe rundt der ude, hun gik helt amok og troede det var julemanden og turde næsten ikke gå ud og hente sækken. Så der troede hun i hvert fald stadig på det hele 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hvor er du altså god! Min mand vil elske hvis han fik sådan en kalender du har lavet til din mand. Han er nemlig også vild med specialøl og vino og ikke mindst slik.
      Jeg kan se at jeg sagtens kan fortsætte med nissen flere år endnu. Det er nu meget hyggeligt når det står på 🙂

      Jeg vil også have en nisse 🙂 af de gode. Ikke drillenisser, men nisser som gemmer små søde pakker til mig.

      /Chau

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • eej sikke fine gaver..det er vist fedt at være lille dreng hjemme hos dig :-))

    -Katja

    fashionbysobczak.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak søde, der er vist ingen tvivl om han er enebarn. Han sagde selv at han var ret glad og det er jo det jeg som mor vil høre 😀

      /Chau

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual Basis