Juletræsfest

Den klassiske hvide skjorte

silkeskjorte hm trend

En af de fine ting jeg fik med hjem fra min lille bytur for en lille uges tid siden. Skjorten er i silke og den er perfekt til et corporate outfit, men også fin til et par sorte skinnies til hverdagsbrug. Når jeg tænker over det så har jeg egentlig ikke så meget tøj som jeg decideret kun er forbeholdt til arbejdsbrug eller fritiden. Det er efterhånden en blandet landhandel og jeg mikser både det corporate med det afslappet. Det eneste jeg måske lige tænker over er om jeg har møder og ekstern besøg den pågældende arbejdsdag, så tager jeg ikke lige de mest outreret jeans på eller masser af dødningehoveder accessories på. Men jeg kan godt finde på at tage et jakkesæt på og tage min skjorte med dødningehoveder til eller mit dødningehoved tørklæde. Det giver et ellers konservativ outfit lidt kant og humor. Jeg kan godt lide at der er en skæv detalje og  det ikke bliver alt for højtideligt. Møderne  kan være ret seriøs og målrettet, men der er ikke nogen tvivl om at det er vigtigt at humoren er tilstede, for ellers bliver det alt for kedeligt og for stift. Mine eksterne leverandører er aldrig ikke i tvivl hvad jeg står for,  men det er også vigtigt at grine sammen for tit kan et godt grin fremme samarbejdet. Nok om arbejde…hvordan kom jeg på det?

I morgen har jeg taget mig en fridag for sønnike og jeg skal i Tivoli. Det er vores årlige tilbagevendende tradition hvor vi mødes med sønnikes veninde og hendes mor. I år går sønnike i skole så det må blive efter skoletid, men når klokken ringer fri, så kører vi mod byen og spiser frokost sammen. Også skal der prøves forlystelser for alle pengene 😉 I år er er det planen at vi alle spiser sammen på det Japanske Tårn. Manden er på forretningsrejse igen, så sønnike og jeg har ikke travlt med at komme hjem. Yiipeee…jeg glæder mig.

 

6 Kommentarer

  • Hvor er den flot, ville ønske jeg boede i nærheden af en butik med trendlinien…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja, synes også den er ret fin. Måtte nærmest også kaste mig over den da det var den sidste tilbage på stangen fra prøverummet 😉 men hvad gør man ikke for en fin ting.
      jeg kan heller ikke forstå hvorfor ikke alle HM butikker får Trend linien. Så ville de også få solgt meget mere 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melissa

    Arh hvor er den fed!
    Gad vide om det er muligt at få den på andre måder, når man ikke bor i nærheden af en h&m butik med trend-linjen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hej Melissa,

      ja, den er nemlig så fin. Denne jeg købte fra den sidste tilbage så de er nærmest revet væk i butikkerne.
      jeg hapsede den også i den pinkfarvet udgave. Hvis du er interesseret i den må du gerne købe den 🙂

      /Chau

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hej Melissa,

      jeg så at de havde flere tilbage i hm ude i Fields 🙂 ca. 5 stykker i forskellige str.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melissa

    Arh det var sødt af dig! er desværre ikke så modig med hensyn til at hoppe i sådan en pink farve. det var ellers sødt af dig 🙂

    Forsat god dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletræsfest