GOLD + BURGUNDY

strik og taske fra zara, nederdel h&m, støvler A. Wang

Sådan så jeg ud i går iført stor groft strik tilsat guldpailletter.

Så blev det 1. december og jeg har allerede hørt de første juleklassikere i radioen. Så er det vist blevet jul. Hjemme hos os er juledekorationerne lavet og kalenderlyset venter på at blive tændt i aften. Sønnikes julesok er oppe og nissen var forbi i nat. Han har selv hængt den op ved hans seng, det gjorde han allerede forleden dag, da kurven med julesagerne blev fundet frem. Det var det første han gjorde inden han kunne koncentrere sig om leret og klippe gran. Vi er dog stadig i fuld gang med at lave kræmmerhus og flette julehjerter. Jeg fandt det skønneste papir i Tiger butikken, det er en hel blok med ca. 12 forskellige farverige print alle med japansk islæt. Dem bruger jeg til hjerterne. Kræmmerhusene bliver lavet i glanspapir med hjerte på. Det er planen at kræmmerhusene skal hænge over spisebordet, selvfølgelig med lidt slik og pebernødder. Julehjerterne skal hænge ved køkkenvinduet, så jeg kan nyde dem når jeg er i køkkenet.

Har I pyntet op til jul?

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Så fint, biver nødt til at få fingre i den nededel der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den er nemlig så fin. Den kan findes i hm nu!!! 🙂 Prisen er også meget bedre end den som fås i Zara.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens close up