Dagens sneak peek

In Corporate

silkeskjorte zara, bukser filippa k, blazer max mara, bælte cerruti, silketørklæde marina italy, støvler hm

Mit look i går blev ret corporate. Ikke af nødvendighed men fordi jeg havde lyst til det da jeg stod foran klædeskabet. Men det viste sig at være en god disposition, da vores hoved samarbejdspartner valgte at besøge os nærmest uventet. Jeg havde ikke møde med dem, men det virker bare lidt mere prof med det rigtige outfit. De kom alle i skjorte, slips i jakkesæt. Sommetider har jeg bare lyst til at være i det klassiske. Dem som har fulgt mig her på bloggen ved også at jeg har en ret blandet stil, hvor jeg tit blander stilarter sammen. Så efterhånden har I set mig i mange forskellige outfit. Der var engang en læser som beskrev mig som den perfekte påklædningsdukke. 🙂 Jeg kan godt se hvad vedkommende mener.

Hvad kan du bedst lide at se mig i?

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens sneak peek