I gamle baggy bukser

New in // sort strik

En ny strik kom med hjem fra min shoppingtur i København. Denne vinter har jeg helt klart bare haft mere øje for strik i det hele taget, måske fordi jeg stadig kan huske den lange kolde vinter fra sidste år. Så denne vinter vil jeg være forberedt.

Strikken er i uld, akryl og nylon. Den er bare enkel, sort og dejlig varm. Jeg er lidt luren ved de der kvaster forneden, som jeg overvejer at klippe væk. Men ellers er den ret fin og til prisen 159,- så kom den med hjem.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I gamle baggy bukser