Burgundy Bargain

t-shirt monki, trøje hm, buks zara, sneakers isabel marant

I dag fik jeg lyst til farver, så det blev til ovenstående. Helt i modsat grøft i forhold til i går.

Hættetrøjen med det vamset teddybear foer er ny fundet hos H&M. Den var på udsalg og H&M tilbød yderligere 20% på alle dametøj på udsalg. Så haps. Den er i en lækker børstet jersey og perfekt her i kulden. Elsker hættetrøjer (skal helst være foret) de er så hyggelige. Det er lige før den er for varm at have på her på kontoret. Så den er lynet ned det meste af tiden.

Mine sneakers behøver vist ikke nærmere introduktion 🙂 dem kommer I altså nok til at se ret meget til for fremtiden. Så I må lige bære over med det, men de er så fandens gode at gå i.

Mit hår er blevet så langt og samtidig kruset, at jeg ikke helt kan styre det. Så den sidste stykke tid har jeg enten sat det op som her eller med en hårklemme. Kan ikke beslutte mig for om det bare skal gro eller klippes.

SignaturChau

5 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *