New In // noget råhvidt og skriggult

Godt Nytår!

Jeg vil blot bare ønske alle mine læsere et rigtigt godt nytår og takke for året der er gået! 🙂 I er alle hver især meget værdsat og jeg lægger stor pris på at I har lyst til at kigge forbi og følge med i mit liv. Jeg er glad for hver eneste kommentar I lægger og hvis I har spørgsmål eller lignende I ønsker svar på. Så fyr dem afsted. Jeg nåede desværre ikke rigtigt at tage billeder af min nytårsaften fordi jeg havde travlt med at lave sushi ad libitum, forberede kammuslinger, lave marinade og sylte gulerødder, bage chokomuffins til desserten m.m. Nogen gange er det også bare dejligt at bare være i nuet og nyde det og det gjorde jeg. Jeg fik en dejlig afslutning med fyldt mave til bristepunktet på årets sidste dag med min familie.

Her lidt hvad jeg husker året 2011 for:

For mig har året 2011 været et år som har budt på mange oplevelser. Jeg vil blot nævne få som jeg vil fremhæve. Vores ferie i påsken i Venedig og Kroatien var fantastisk afbræk i dagligdagen for vores lille familie. Igen i maj på St. Bededag tog vi en børnefri dag ud af kalenderen sammen med et vennepar og brugte dagen i Malmø med god mad, vino og cocktails til sent aften med overnatning på hotel.

Vores ferie i Toscana som svigermor havde arrangeret er heller ikke til at komme udenom. I forbindelse med hendes 60 års fødselsdag inviterede hun hele familien med onkler, tanter og fætre. Vi valgte at tage en ekstra uge dernede og nyde det fantastiske solrige Toscana og besøgte ikke mindre en 15 byer ialt. Ferien kan kort beskrives som “ubeskrivelig” med god mad, shopping og fantastisk vejr hver eneste dag. Og ikke mindst være sammen med familien og ikke have nogen planer af nogen art.

Året 2011 var også året hvor manden inviterede mig til Paris på weekend tur hvor vi havde 2 dejlige dage sammen, bare ham og mig alene. Her gik vi langs den smukke Seinen, besøgt Louvre, sad på en fancy fortovs café og slikkede sol, spiste på 2 michelin stjernet restaurant (spontant indskydelse fra mandens side), fik besøgt Isabel Marant butik med mange lækre ting, endte dog at købe et par sneakers.

Året var også det år min dejlige søn begyndte i skole – stor dag for manden og mig. Han udvikler med rivende fart og jeg kan sommetider knibe mig selv i armen og tænke “wow”! Det er utroligt sådan han skyder i vejret og siger de mest forunderlige tænksomme ting. Han bringer vores lille familie så mange smil og glæder i hverdagen <3

I juni indgik jeg samarbejde med Bloggers Delight, som betød at bloggen giver mig lidt på kistebunden. Ikke meget, fordi jeg ikke er en af de store bloggere, men det er heller ikke det vigtigste for mig. Jeg er blogger, fordi det er en hobby jeg hygger mig med. Det er et samarbejde som jeg er rigtigt glad for, fordi der er en super fed stemning mellem os bloggere og nogen har jeg allerede mødt til events. Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme til at møde flere af mine medbloggere i det nye år.

2011 var også året hvor jeg købte en del til garderoben. Især Zara og H&M var de butikker jeg lagde mine penge, som i rigtig mange penge. Men der røg også et par dyre lækre items i form af en ny taske fra Mulberry, taske fra 3.1 Philip Lim, støvler fra A. Wang, støvler fra Bottega Veneta, støvler fra Isabel Marant, vinterfrakke fra Paul & Joe, støvler fra Tods for at nævne nogle. Jeg kommer desværre ikke forbi genbrugsbutikkerne så meget som tidligere fordi tiden ikke er til det. Det kræver tid og den kan være svær at finde med fuldtidsjob, hus, barn og husholdning som skal passes. Apropos job, har året også budt på spændende projekter for mit vedkommende. Jeg er så glad og taknemmelig for at kunne vågne op og glæde mig til at komme på arbejde. Firmaet og mine kolleger må være nogen af verdens bedste.

Året vil også blive husket for året hvor jeg var til mange gode fester med lækkert mad. Det har for mig været et supergodt mad år med mange lækre oplevelser til ganen. Med alle de dejlige rejser i udenlandet er der ikke blevet sparet på hvad der blev puttet i munden 2011. Året var også året hvor jeg bagte mange kager og muffins, som også mine kolleger nød godt af.

Det var kort om året og jeg håber I alle kigger forbi her i 2012 🙂

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // noget råhvidt og skriggult