Silver Grey

Last Friday in mix of patterns

skjorte soaked in luxury, bukser og sko zara, jakke hm trend, bælte 2ndhand

Jeg har haft en travl, begivenhedsrig weekend, super dejlig kort sagt. Bloggen har derfor været stille.

I lørdags var jeg til tøseaften hos min søde veninde Line til sammenskudsgilde. Hun havde fødselsdag om fredagen, men gik stille med dørene og ville ikke fejres. Vi piger kunne selvfølgelig ikke lade det gå forbi, så hun blev begavet med gaver alligevel.

Jeg besluttede at bage grove solsikkeboller og fik lavet en stor portion vegetarisk stegte ris. Vi havde hver især taget en – to retter med og det hele var så lækkert, alt for meget god mad. Der blev selvfølgelig skald grinet og hygget, alt fordøjet med gode drinks.Jeg fik en lille fjer på og det blev sent. Ih…jeg elsker de aftener!

I går var det kinesisk nytår og jeg vågnede op kvæstet fra aftenen inden. Men her var der ingen kære mor for huset skulle gøres rent, vaskes tøj og ordne en masse inden det nye år blev budt velkommen. Vi gik ind i dragens år. Sent eftermiddag kørte vi hen til mine forældre og blev budt velkommen til det store ædegilde. Mums! Jeg elsker det! Der var så meget god mad og jeg vil smage det hele. Som vanlig havde mor og far lavet alt for meget, så vi fik rester med hjem. Hvilke rester som jeg skal spise til frokost på arbejdet. I eftermiddag bliver sønnike hentet tidligt af mine forældre også skal de hygge, mor laver aftensmad. Manden kommer desværre sent hjem da han skal til konference og spiser i byen, det er lidt ærgerligt. Men det er jo en del af hans job.

Ovenstående er dagens fra i fredags hvor jeg valgte at blande skjorte med stjerner med de nye navajo printet bukser, tilsat lidt læder 😉 Bæltet er fra genbrugen, købt for længe siden efterhånden. Jeg synes det passer fint hertil og giver outfittet lidt metallisk glitter, så det matcher stjernerne, uret og lyser lidt op i et ellers mørkt outfit.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silver Grey