Agnes

Til Chau fra …


foto til venstre lånt af Marie

Jeg har fået en ny jakke. En julegave til Chau fra Chau 🙂 Faktisk blev den allerede indkøbt i begyndelsen af december og jeg besluttede for at den skulle være en gave til mig selv. Jakken er i en lækker blød vamset uldkvalitet og med de blødeste læder ærmer. Jeg var ret overrasket over at finde den i H&M, fordi den ikke er lige hvad jeg forventer af H&M, modellen og materialet er så fin. Så haps haps – en pre-julegave til mig selv, som jeg tog i brug i går. Dagens outfit fra igår kommer snart, men nu er det bare weekend og jeg nyder den med min familie. I dag har sønnike og jeg taget hul på hans julegave, nemlig det store sørøver skib fra LEGO, fra serien Pirates of Caribbien. Det er så hyggeligt og jeg skal tage mig selv ikke at bygge det selv 😉 elsker at bygge LEGO. Senere tog vi i centeret for at købe en fødselsdagsgave til en klassekammerat som har fødseldag i morgen. I aften har vi brormand på besøg og vi hygger os med at se STAR WARS del 2 med chokolade og slik.

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Det er også bare så fed. Ih, jeg elsker din stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak Trine, jeg er også glad for den og jeg er super glad for du kan lide min stil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claire

  Super fed jakke!
  Mon man stadig kan få fingrene i den? Synes ikke jeg kunne finde den på deres webshop .. Hvad kostede den? 🙂

  – Claire

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Claire,
   Grunden til du ikke kan finde den på deres webshop er at h&m ikke har valgt at have linjen Trend online. Men her på det sidste har jeg dog set at de er begyndt at føre enkelte ting derfra alligevel, så det er ret fedt.
   Men jeg har desværre ikke set denne jakke online. Du kan være heldig at finde den i deres fysiske butikker enten på Amagertorv, Cityarkaden, Kultorvet, Lyngby Storcenter eller ude i Fields, som mener alle butikker fører Trend linjen. Jeg synes at se der hang en tilbage i Fields i str. 40 sidste uge. Ved ikke hvad du bruger i størrelse.
   Den koster iøvrigt 799,- det er rimeligt for en jakke i lækkert uldkvalitet og med de blødeste smørærmer.
   God jagt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claire

   Tak for dit svar ..
   Jeg bor dog i Århus, så jeg må på jagt i de århusianske butikker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Selv tak! Århus er en fed by at gå på jagt i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er sej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Agnes