Metallic

leggings, striktop, bluse hm trend, armvarmere rabens saloner, sneakers isabel marant

Jeg har 3 nye items på her. Eller rettere leggings og den strikkede top blev købt for en måned siden, men først taget i brug idag. Leggings i metallic sølv og striktoppen med metalllic tråd begge fra H&M. Leggings er fantastiske at have på og toppen kan faktisk fungere som kjole. Her har jeg brugt den som en nederdel, som jeg synes går super godt sammen med leggings og den blusen.

Sønnike og jeg havde en super hyggelig mor og søn aften i går på Sticks. Og hold da op vi fik spist meget. Min søn spiser som en voksen når vi er derinde. Han fik en børnebox med 9 kyllingekødboller med ris, edamame bønner, gulerødder og agurker. 2 spyd med asparges med bacon og en lammekotelet. Alt blev spist. Jeg fik selv en Anden, laksen og dens venner. En menu jeg tit vælger 😉 sammen med en sticks med kammuslinger og lammekotelet. Så er jeg altså også godt mæt. Efter det dejlige måltid gik vi over til Lyngby storcenter for at bytte et strygejern for manden. Da det var gjort fik jeg lov til at ose i H&M og hjem røg der et par sager. Bl.a. denne bluse jeg har på i dag. Den er netop kommet ud i butikkerne. Den er fra Trend. Efter det var vi et smut forbi Legekæden for at købe farveblyanter, en Ninjago og lidt sager til fastalavns udklædning. Han fik et nyt flot sølvsværd og et sort sørøverflag. Der var selvfølgelig en masse LEGO kasser som han lige pludselig ønskede jeg brændende da vi var derinde 🙂 Vi kom først derfor lidt over 19, kørte hjem og han legede med hans fine nye sager inden det hed badetid og hovedet i seng. God nat! 😉

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens nye bluse