New In // Chunky Pumpkin Knit

Nye sager som er sneget ind – del 1

Mange af sagerne har I nok set på bloggen i dagens outfit. Jeg synes selv at sagerne bliver nævnt når de er nye på bloggen og hvor de er købt. Men det kan ske det glipper. Der er sneget et par sager eller to ind allerede i året og vi er ikke engang igennem måned 2. Så det bliver nok i tempi.

1. Blazer jakken med blomster er fra H&M Trend. Den blev købt på udsalg til en flad 100,- Jeg har haft kig på den tidligere, men der kostede den 399,- så der blev den altså ikke prioriteret den dag jeg så den og der røg højst sandsynligvis noget andet hjem i stedet for. Men til 100,- kom den altså med hjem. Jeg er jo efterhånden en samler når det gælder blazer og jeg ved ikke hvor mange der er i samlingen efterhånden. Med tiden er jeg bevæget mig lidt væk fra cardigan til fordel for blazer. Ved ikke hvorfor men jeg synes bare blazer er mere min stil og jeg bruger dem til alt fra bukser, nederdele og kjoler. De er også gode til arbejdsbrug. Denne blazer kom med hjem fordi jeg er ret glad for print i det hele taget og fordi blomsterprintet gør blazer lidt skæv og mindre højtidelig.

2. Den sorte nylon bomberjakke er fra Zaras Studio Line, deres dyrere linie. Ligesom H&M har Trend så har Zara Studioline. Jeg mener denne har kostet 699,- i nypris, den blev også købt på deres udsalg. Den synes jeg er ret cool med bombersnittet, som er maskulin, men med de skæve og anderledes ærmer, synes jeg den er hel cool og gør den anderledes end andre bomberjakker. Så kan jeg godt lide den har den der lidt skødesløse slouchy udtryk, som gør at den bruges til fest men også til hverdag.

nr. 3 er en ældre sag fra Munthe + Simonsen. En bluse jeg byttede med min søde veninde i forbindelse med Fashionflea. Jeg har altid synes den var så fin med de blå pailletter og nu er den endelig min 🙂

4. Det er en sweat t-shirt i en lækker blød kvalitet, den er fra H&M Trend og i butikkerne nu. Den synes jeg bare er en enkelt basis ting som er rar at have, også gør det ikke noget at den er fin i strukturen.

5. Den grå jersey blazer er et must i garderoben (synes jeg). Den er i klassisk blazer snit men er meget mere afslappet i en blød grå jersey kvalitet. En blazer som jeg vil bruge til blå denim jeans med en t-shirt. Denne er også med brune lapper på albuerne, som også gør den mere afslappet i stil.  Jeg har før haft en grå jersey blazer, men den blev solgt fordi den havde meget markante skuldre. De var bare lidt for markante til mig.

6. Foret med dejlig plys, det er hvad min nye burgundy sweaater er med. Den er så dejlig vamset og varm. Ja, så har den en lækker farve som jeg også er fan af.

Det var lidt hvad der er røget ind i årets første par måneder…
Øh… det var et udsnit af det, der er sneget sig et par sager mere. Mere om det i et andet indlæg. Meget af det er købt på udsalg som gør det ekstra fedt!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Chunky Pumpkin Knit