Fredagens working outfit

Sidste lørdag i billeder med 2 x fødseldagsfester

Så var der dømt borg kage med masser af blåt “kokos” vand. Vi var til børnefødselsdagsfest hos sønnikes veninde som fyldte hele 6 år. Alle gæster mødtes i FunCity og legede i 2 timer inden vi blev tilbudt på boller og kage.Hjemmebagte boller …mums!Så er jeg i bilen på vej til Fredericia for at fejre Fredericia Furniture direktør, som rundede et skarp hjørne. Det var en fantastisk fest med lækkert mad, mange gode taler, sange og med live musik. Der blev danset til den store guldmedalje, så meget at mine fusser sagde av av… da jeg tog stiletter af kl. 4 om natten.Vi boede ca. 156 meter væk fra selskabslokalerne på hotel postgården. Ikke noget fancy hotel, men fantastisk når klokken er slået 4 og man bare vil hjem i seng. Så var det bare med at komme under dynerne.Forretten var hummer bisque tilsmagt med cognac med ristede kammuslinger og 4 hele jomfruhaler i. Mums! En af min alltime favorites suppe. Den var så lækker cremet, men slet ikke overdænget med fløde, som man sommetider kan få den med. Jeg var så begejstret da den blev serveret at jeg helt glemte at tage et billede af den da den blev serveret 🙂 min bordherre er salgsdirektør og han var vældig hyggeligt at snakke med, så der var jeg heldig at få en bordherre som var til at snakke med 😀 Hovedretten bestod rosastegt kalv i pancetta med salvie og kejserhatte, cremet kalvesky og råstegte kartofler. Krydret fugl indbagt i filodej. Det var umuligt at tømme glassene, for de blev konstant fyldt op af tjenerne 🙂Mens jeg venter på aftenens sidste ret, nemlig desserten.
Lækker lækker dessert. Mums! så flot. Husets dessert tallerken, med udvalg af Oven Vandes dessert specialiteter

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagens working outfit