Dagens mønstermix

Solrig mandag

skjorte, blazer og taske zara, nederdel monki, støvle notabene

Sådan har jeg set ud på ugens første dag mandag. Det var lidt svært at komme i omdrejninger efter 4 skønne dage 😉 Det var også en mandag hvor solen skinnede og termometret endelig viste plus grader. Alt sneen er smeltet væk efterhånden.

Jeg har min nye blazer på igen. Den er jeg altså ret glad for, glad for at jeg endelig fandt den, også endda på udsalg. Den er så fin fordi den bliver knap så klassisk med de hvide prikker. Jeg ender ofte med at blive mere glad ting som er lidt anderledes eller har en skæv detalje. De lidt vilde og anderledes kombinationer er ofte dem jeg bliver mest glad for i længden. Så jeg tror denne blazer bliver en keeper lang tid frem. Den blev sat sammen med en blomstret skjorte og enkel sort tubenederdel.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mønstermix