New In // pleated and dotted skirt

Today in mixed patterns

langærmet t-shirt cos, strik pernille feilberg, blazer 2nd hand, nederdel og booties hm, broche glitter

Sådan ser jeg ud i dag efter 3 hårde nætter med afbrudt søvn 🙁 Sønnike kaldte på mig kl. 3 om natten med kraftige mavesmerter, så jeg endte med at være hos ham resten af natten. Han har desværre døjet med ondt i maven i længere tid, on and off. Det er svært for mig at hitte ud af hvad det kan være, om det er noget han ikke kan tåle, måske er det mælk eller gluten allergi eller ??. Der går mange tanker i hovedet på mig og jeg tænker om det er skadeligt og om han får mén når vi ikke kan finde ud af hvad det er. Det er et dagligt vendende problem og jeg synes det går ud over hans livskvalitet. Så han har været med mig på job i dag så jeg kan holde øje med ham og han er så sød at have med. Ingen problemer der. Han brokkede over han fik ondt i maven efter frokost men det var så det.

Men i dag er jeg træt, træt fordi jeg 3 nat i træk har ligget vågen fra kl. 3 og et par timer frem. Så jeg håber virkelig at jeg får lov til at sove igennem i nat.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // pleated and dotted skirt