Close up af min nye Marni bluse

Dagens i ny bluse fra Marni

bluse og krave marni at hm, nederdel hm, støvler tods, taske tods, ur pilgrim

De fleste af jer ved at min begejstring for Marni kollektionen klart var for smykkerne. Men der røg da en enkelt ting som jeg synes alligevel skilte sig ud i forhold til de andre. Det er brokadetoppen, som jeg synes er ret flot. Jeg elsker den er enkel i snit som en t-shirt. For stoffet er med bronze tråd i blomster printet og kræver ikke flere detaljer. Den tilføjer mine hverdags outfit lidt glamour med guld og silke. Da jeg købte den var det i tankerne at den skulle sættes til et par slidte jeans for at tone den ned. Men i dag valgte jeg dog at holde det i sort, så det blev et lidt piget outfit istedet for. Blusen glimrer så fint i forårsolen i kamp med min guld taske og ikke mindst mit guldur 🙂

Pst… hvis du også vil have blusen, så spottede jeg dem stadig hos H&M på Amagertorv.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Close up af min nye Marni bluse