Dagens

Dagens med pelsfrakke

silkeskjorte og pels zara, jeans hm, øreringe marni at hm, bælte cerruti, stiletter olivia monis

Dagens outfit er med pels, men den røg hurtigt af i løbet af dagen. Den er praktisk om morgenen hvor det stadig kan være lidt kold, men den er for varm at have på i bilen. Jeg har mine nye øreringe på fra Marni igen, dem synes jeg altså er et sccop. For dem som følger bloggen på Facebook har kunne se at jeg har haft et par magen til salg. Smykkerne fra Marni for H&M, dem har jeg været ret så hook på. De her er bare lidt sjove og festlige samtidigt. Jeg synes de ligner guld fluer med god vilje 😉 normalt er jeg ikke så meget til store øreringe, men de her er bare anderledes. Til trods for de er store har de et let og luftigt udtryk.

Hav en dejlig aften derude!

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Wauw et lækkert look. Er vild med både pels og stiletter til hverdag:-). Øreringene er super fine. Nu fortryder jeg næsten helt at jeg ikke også gik efter dem…:-)
  frkforsom.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tusind tak! Dine køb fra Marni er heller ikke så ringe endda 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens