Wearing my new Dries Van Noten Boots

TopGear Live i Forum

I eftermiddag skal nærmest hele firmaet med ind i Forum og se TopGear live show i Forum. Det er lykkedes mig at få anskaffet en god portion fribillletter, så vores bedre halvdele også kan komme med. En af vores firma biler er nemlig repræsenteret derinde og jeg fik en kort beskrivelse af drejebogen. Det bliver så spændende. Det hele er sket helt vild hurtigt fra de ringede mig op tirsdag for at høre om vi var interesserede i at få en bil med i showet. Om vi var! Fedt! Så gik det stærkt med at få en af bilerne gjort i stand og toptune den til den stod klar torsdag i Forum. Jeg er ikke den store bil entusiast, men når muligheden bød sig med fribilletter til TopGear (og hvem kender ikke TopGear?) og opleve en af vores biler live i showet. Wow! Jeg skal have manden og brormand med…ihh…jeg glæder mig vildt meget. Glæder mig til at opleve stemningen derinde. Vil du med så klik her

Lige efter showet skal jeg til BD fest, maskarade fest. Det glæder jeg mig også meget til, glæder mig til at hilse på mine medskriver her på BD men også møde dem jeg endnu ikke har sagt “hej” til. Så jeg skal være i fest tøj når jeg skal i Forum. Planen indtil videre er at jeg skal have sort catsuitpå, blondeskørt, stort sølvsmykke, bikerjakke, sorte støvler og maske…Miav… Jeg håber at nå at få taget billede af outfit.

Når klokken slår gå hjem tid, så går jeg på påskeferie. yiippiie, det bliver fedt med noget ferie. Men først skal jeg hen forbi den lokale bondegård og hente en halv økologisk lam. Vi skal nemlig lave påskefrokost med 4 gæster imorgen til middag.

God påske!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing my new Dries Van Noten Boots