Dagens med nye Marni accessories

Weekend nydelse

frakke baum und pferdgarten, skjorte zara, bukser j.brand, bælte 2nd hand, stiletter olivia monis, ur michael kors

Et dagens som jeg har glemt at vise Jer. Jeg har min nye frakke på fra Baum und Pferdgarten på. Har nærmest brugt den hver eneste dag fra jeg fik den. Den er overraskende ret varm, trods for den kun er let vatteret. For jeg har sagtens kunne holde varmen den forgangne uge hvor vi har oplevet blæst og slud. Så det var en dejlig overraskelse.

Dem som følger med på Facebook ved at  sønnike og jeg i biffen i går eftermiddag. Du kan følge mig her eller nederst på bloggen. Vi så “Den bestøvlede kat” i 3D. Den var bedre end regnet 😉 så kan varmt anbefale den. Manden var sammen med et par venner til vinsmagning, som vi satte af på stedet for derefter at køre i biffen. Det passede lige med filmens afslutning og en gang happy meal hos Mac D. Hjemme ventede en stor simrende gryde med Osso Buco som havde fået lov til at passe sig selv i 3 timer. Mad til os alle og lettere (læs fulde) mænd, som drak videre hjemme. Senere på aftenen bevægede sønnike og jeg dog ovenpå og fik set “Garfield i det virkelige liv” med Daim, lakridspiber og After Eight chokolade. Så manden har ligget brat det meste af dagen.

Jeg har nået en masse i dag, fik vasket 4 x vask, ryddet op i mit ene klædeskab, luftet dyner og puder, spillet Kalaha med sønnike, fik gået en lang i det gode vejr alle sammen, hygget med lækker morgenmad og frokost. Bagt hjemmelavede boller og spiste hjemmelavede kanelsnegle til eftermiddagskaffen. Til aften fik vi Osso Buco rester og kæmpe rejer ristet på pande med friske asparges. Det har været en dejlig weekend med besøg fra mine forældre og af en veninde.

Hvad har I lavet i weekenden?

 

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens med nye Marni accessories