Dagens Striber

Lyst til lyst

t-shirt marni for hm, blazer buks støvler hm, bælte acne

Dagens blev i lyse sommerlige farver. Det fik jeg også mange komplimenter for. Vi stod alt for sent op, her på det seneste har min lille familie haft svært ved at stå op. Så vi havde 45 min at gøre os klar og det var med bad, tøj på, morgenmad, smørre madpakke og stege lidt lækkert til mig selv til frokost. Vi nåede det hele, men det betød for mig at det første jeg så i skabet blev hevet ud og det var t-shirt fra Marni for hm. Der blev sat hvide bukser til og for ikke at fryse på kontoret røg den stribet blazer på. Støvlerne lå og flød i entréen så de røg på. Normalt vil jeg gerne have at mit fodtøj matcher bæltet, for at samle outfittet, men her gør de ikke så meget for t-shirten har en sort kant som matcher bæltet. 1-2-3 så var jeg klar.  Kan mærke at lysten til lysere farver er hos mig. Hvad med Jer? Nu må foråret altså også bare komme. Havde møde hele formiddagen, så eftermiddagen er fløjet afsted.

Jeg er til et Citroën event i aften og jeg er ret spændt på at se hvordan det hele forløber sig. Det skal nok blive godt. Håber jeg kan tage et par fede billeder under showet. Nu må vi se. Hav en dejlig aften alle sammen!

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Striber