Wearing pink blazer on Friday

På håndleddet

armbånd (gave), neonarmbånd pendulum, ur pilgrim, armbånd med rosa stjerner pieces, armbånd tokyo jane (gave)

Close up af hvad jeg havde på håndleddet i dag. Det neongule med guld vedhæng og tynde grå bånd med rosaguld er nyt.

Manden rejste til Paris tidlig i morges, en tur jeg også skulle have været på, hvis ikke det var at sønnike skal til speciel læge i morgen. Han har døjet med ondt i maven over en længere periode on and off, noget jeg har været meget bekymret over. Så nu skal vi til speciel læge og jeg håber rigtigt meget at de kan finde ud af hvad det skyldes. Jeg ønsker at få svar på hvad det skyldes at han får de slemme mavesmerter, for så kan jeg tage mine forholdsregler. Det er det uvisse som gør mig bange og bekymret. Så derfor er det faktisk helt ok at jeg er hjemme.

Vinderen er min Give Away er fundet. Jeg annoncerer det meget snart 🙂

 

SignaturChau

9 Kommentarer

 • krydser fingre for at det går godt..

  er vild med armbåndene, har også kigget efter dem fra Tokyo Jane..
  -Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde Katja. Håber også vi får svar.

   Tokyo Jane har nemlig lavet ret fine armbånd.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med det i morgen, håber virkelig de finder ud af hvad der er galt!

  http://liseogtine.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak, jeg håber også vi får en form for svar. Krydser fingre for de kan finde ud af det.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det fra, det med gulddutterne på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Armbåndet med gulddutterne fik jeg af et PR bureau. Det var et sæt med 4 ringe. Kan desværre ikke huske helt præcis hvor det er fra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej! Har du ekstra led til dit pilgrim ud? Og i så fald – kunne du tænke dig at sælge et? 🙂 Jeg har selv det samme ur og jeg ELSKER det, men jeg kan desværre ikke passe det længere. Pilgrim ligger nemlig ikke inde med led til denne style.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, jeg mener at jeg har ekstra led til uret. Skal se om jeg kan finde det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ej det ville være så skønt 🙂 Det har ikke været til at opstøve nogen steder! Men du må bare lige lade høre fra dig hvis du finder det. Tusinde tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing pink blazer on Friday