New In // Yvonne Koné Bag

Påskefrokost hos Star PR

I sidste uge blev jeg sammen med andre blogger piger inviteret til påskefrokost hos Star PR. Det var enormt hyggeligt og sikke vi piger kan snakke. Snakken går om alt mellem himmel og jord i en lind strøm, mens vi fik sat en masse lækre smørrebrød til livs.Jep, vi multitasker 😉

Jeg har min nye glimmer bluse på fra H&M Trend. Den minder godt nok meget om en fra Isabel Marant jeg har haft kig på. Denne er bare til en helt anden pris.

Dejligt at hygge med andre, som også synes det er helt ok at tage billeder af mad også efter man har sat sig til bords. Noget manden ikke rigtigt synes er så fedt, især ikke når vi spiser ude.

En fin lille påskehare på min tallerken. Læg lige mærke til at jeg sidder ret godt strategisk i forhold til maden 😉 ej, det var helt tilfældigt, men ikke dårligt.

Min tallerken, som jeg er klar til at gå ombord i. Virkelig lækkert smørrebrød i anderledes sammensætninger.

Så blev der tid til snack og cupcakes. De søde piger hos Star PR serverede også varmt kaffe. De er så nice!

Er de ikke bare skønne! Og ikke nok med det de smagte fantastisk. Jeg fik hele 2 🙂

Vi piger måtte hamstre alle de sko og støvler vi kunne bære af de ældre kollektioner. Desværre var kollektions prøverne i str. 39-40, ellers var jeg helt sikkert hapset de lyserøde sneakers med indvendige hæl. De gik så til en anden pige.

Flere sko og stiletter til tøserne. Vi hyggede os gevaldigt med at gå rundt og kigge og prøve. Alle endte vist med at tage mindst et par med hjem.

Hvad jeg skal havde på fødderne den eftermiddag. Støvler fra Isabel Marant.

Vi blev også præsenteret for den nye kollektion “5th Avenue by Halle Berry” som Halle Berry i samarbejde med Deichmann har lanceret. En kollektion bestående af 40 sommerlige modeller for enhver smag. Vi piger måtte vælge et par af den nye kollektion og jeg glæder mig til at vise Jer hvad der snart kommer med postmanden 😉

Rigtig god påske til alle!!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Yvonne Koné Bag