Neon Love

Fantastisk vejr, men det er jo også…

bluse filippa k/jakke faa/bælte 2nd hand/ jakke og sandaler zara/ halssmykker hm

… mandens fødselsdag i dag 🙂 Jeg synes virkelig han har fortjent det gode vejr i dag på sin fødselsdag. Han blev fejret med morgenbasser i morges og i aften skal hele familien ud og spise japansk. Ikke det sædvanlige sted, men for mig et nyt sted. Stedet blev afprøvet af manden og hans venner i lørdags og de var begejstret. Så det glæder jeg mig til.

Jakken er ny og fra FAA fra H&M. Dem som følger mig på facebook kommer det nok ikke som en overraskelse. Det er den eneste sag jeg har købt derfra (indtil videre) Den er vendbar, så man får jo 2 jakker for én pris. 🙂 jeg kan godt lide det farverige print, men også det mere rolige med rygmærket bagpå.

Jeg skulle hente manden ude på Ørestaden i går efter arbejdet og mødestedet var i Fields. Men inden nåede jeg lige at kigge i H&M og det endte med at jeg kom hjem med det smalle neongule halssmykke og et par neongule sandaler fra H&M. Typisk mig! 🙂

Hav en dejlig aften derude!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neon Love