Dagens "dykker"

Yellow Details


kjole og halskæde fra hm / sandaler nelly / taske manoush /ur michael kors

Så blev det fredag og forude ligger en lang weekend og pinseferie. Juhuu! Jeg håber det gode vejr fortsætter som de sidste par dage. I dag har man godt kunne mærke at temperaturen er faldet, så det er ikke nær så varmt som de sidste par dage, men det er stadig dejligt varmt.

Min mor ringede i dag ved middagstid og spurgte om hun og far måtte låne sønnike. Det måtte de ihvertfald 🙂 så de hentede ham efter skole. Jeg havde ellers booket en frisørtid til ham efter arbejdet, men tænkte at den kunne manden få. Så vi cyklede ned til centeret, men da vi var der så synes han at jeg skulle til istedet for 😉 så det endte med at jeg lige pludselig sad i frisørstolen. Mit hår har virkelig trængt til at blive klippet, så det er skønt at få det klippet kort. Jep, der røg lige en god bid af det. Imens handlede manden ind og kom forbi med 2 fyldte indkøbsposer. I aften har vi  hygget os med god mad og kold vino på terrassen. Ahhh..det er altså bare skønt. Efter maden cyklede vi en lang tur på 10 km og slog et smut forbi Fakta – fik købt ind til at lave drinks. Fik et langt varmt bad, derefter var/er der drinks tid. Sååå…hav en dejlig aften derude! Jeg har 😀

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens "dykker"