"Hos Mormor"

Plisseret nederdel sammen med de flade

plissseret nederdel monki / strik zara / ballerina marc jacobs

Dagens outfit er med plisseret nederdel fra Monki. Det er godt nok længe siden den har været ude og blive luftet, men den har været gemt væk i klædeskabet pga. vinteren. Men den dukkede op her i min tøj oprydning i forbindelse med Fashion Flea her på lørdag. Og det er et herligt gensyn for den er så dejlig at have på til det lidt kolde men til tider også ret lumre vejr vi har haft de sidste par dage. Ballerinaerne er også et herligt gensyn, selvom ballerinaer ikke er mit foretrukne fodtøj. Men de her er nu fine i det lækreste bløde læder, som jeg sjovt nok ofte bruger til de lange plisseret nederdele. Synes denne kombi fungerer bedst for mig.

I aften skal vi til sommerfest på skolen hvor vi skal grille og have et sammenskudsgilde. Egentlig har jeg slet ikke lyst, men gør det for sønnikes skyld. Jeg skal ikke være den forælder som ikke er på banen 🙂 Faktisk jeg jeg mest lyst til bare at være hjemme og hygge med sønnike. Manden er til sommerfest i dag og imorgen aften, så vi er alene ham og jeg 🙂 Men som så meget andet i livet, så står man der og ranker ryggen med et smil på læben. Nå, jeg nåede at bage en squash kage til i dag. Krydser fingre for at det gode vejr fortsætter, det er bare ikke så fedt at grille i regnvejr.

Hav det dejligt derude!

PS. Jeg har lige pt. problemer med at svare tilbage på jeres kommentarer. Det er altså ikke med god vilje I ikke bliver svaret 😉 forventer at problemet snart bliver løst. Så fortsæt med at kommentere 🙂

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hos Mormor"