SORT // HVID

Skulls

skjorte og halsmykke hm / nederdel isabel marant / sandaler massimo dutti

Sådan så jeg ud på arbejdet i fredags. Jeg havde arrangeret en workshop med hele vores sælgerstab sammen med et ekstern firma. Det hele løb af staben i 5 timer og gik super godt. Det var virkelig et godt og konstruktiv workshop. Så fedt når den planlagte agenda og emner for dagen holder. Så det var en god fredag.

Jeg havde min dødningehoved skjorte på. Den er klar også en af favorit skjorterne i skabet.
Jeg elsker at det er en klassisk lille sag, men fordi den bliver uhøjtidelig og ikke kedelig med dødningehovederne.

I aften har jeg inviteret mine forældre til sushi. De elsker når jeg laver dem selv og det gør jeg gerne. Sønnike er også blevet ret glad for sushi så det er vildt fedt.
Fisken i aften bliver laks sashimi, kammuslinger sashimi og rejer. Jeg vælger at tage noget af det fra til rolls. God aften derude!

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Hvor er du fin 🙂

  Hvis du har lyst skal du være velkommen til og kigge forbi min giveaway: http://www.karina-blog.dk/giveaway-i-samarbejde-med-trendsales-dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde!

   Har du en give away på din blog. Kommer fluks over og kigger.

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Mmmh, bliver altså helt sulten igen af at læse om jeres sushi! Desværre kan min mand ikke lide rå fisk, så det er sjældent på bordet her…

  Du ser så fin ud i nederdelen (nu ved du, hvor du kan finde en køber, hvis du nogensinde vil af med den, eller med dine A. Wang skørter) 😉 – & også i skjorten, som jeg desværre nok ikke har mod nok til at flashe…

  Rigtig god aften 🙂
  /Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Du må sige til manden er sushi er mange ting og altså ikke bare rå fisk. Det er der mange som bliver skræmt af, især dem som ikke har prøvet det. Men jeg laver rejer tempura og det er virkelig lækkert og puttede også rød peber ned i. Det passede perfekt til laksen.

   Fie, har du set at jeg har en sort draperet nederdel til salg på min blog butik. Den er altså virkelig fin og i lige så lækker kvalitet som de andre.
   Skjorten, tror jeg at jeg kommer til at slide op, for jeg er rigtig glad for den 😀

   God aften til dig!

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SORT // HVID