Gul Badedragt - SOLGT!

Turquise Statement Necklace


t-shirt cos / nederderl alexander wang / quiltet jakke thelin / stiletter zara / halssmykke hm

Sikke dejlig vejr det lige pludselig er blevet, så skønt at vi får sol og varme igen. Så i forgårs valgte jeg at tage grå nederdel på sammen med en hvid t-shirt. Et outfit som er blevet vist her et par gange :-), dog uden det turkise farvet halssmykke. Det er fra H&M og til en flad 20,- blev der sagt haps! Stiletterne er nye og så fine, men jeg må nok erkende at de desværre ikke passer min fod, æv.

Hvis du er interesseret i dem så er de i str. 36 og sælges for 200,- pp.

 

SignaturChau

4 Kommentarer

 • lækkert outfit..
  jeg elsker selv min egen kombi af grå draperet nederdel og hvid bluse 🙂

  -Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • johannes skaun

  Nederdelen er SUPER sprød! Jeg kan også godt lide hende modellen du bruger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er enig med dig i nederdelen, modellen kan diskuteres 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gul Badedragt - SOLGT!