Lifesaver

Efterår

sweater/hm, blazer/inwear, bælte/gant, jeans/zara, støvler/paul smith, halstørklæde/monki, taske/mulberry

Indlægget her skulle være udgivet i går.

Så blev det efterår – jep lige i dag 🙂 Det har i hvertfald været vådt og gråt. Rigtig efterårsvejr. Hvis jeg havde været hjemme så var jeg krybet under et tæppe med noget godt musik over anlægget og en varm kop cacao med en god bog.

Mit outfit i dag blev i ældre sager. Min all-time tweed blazer som jeg har haft i evigheder og mine støvler har efterhånden også et par år på bagen eller mere. Det var blazeren i dag som blev udgangspunktet og jeg valgte at holde det i brændte farver i form af den gule strik, guld bælte og karrygule strik tørklæde sammen med Alexa tasken. Det blev også et miks af materiale af tweed, angora/uld, denim, strik og læder. Lag på lag.
Outfittet blev lidt Hilfiger / GANT agtigt, synes jeg. Jeg synes begge mærker laver lækkert og smart basistøj i den amerikanske ånd både til voksne og børn. Det er mærker som hele familien har noget fra. Det er enkelt og klassisk, uden at blive for meget.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lifesaver