E.L.F Cosmetics & STARKLINT PR / Ladies Night

Ice Blue

angora/hm trend, buks/hm, bælte/acne, støvler/isabel marant, taske/zara

Dagens outfit med angora strik, hvide bukser og ruskindstøvler. Ikke det bedste outfit at tage på en regnfuld dag. Da jeg boede hjemme for mange år siden, kan jeg huske min mor altid sagde og brokkede sig over, at jeg altid valgte at tage hvide bukser på, netop de dage hvor regnen stod ned. Hun havde nemlig et hyr med at fjerne pletterne på buksebenene. Det er sjovt at man husker sådan noget, ikke desto mindre havde og har min mor ret. Jeg er ikke vokset fra det endnu, for jeg ikke hvorfor men det grå vejr giver mig lyst til at tage hvide bukser på 🙂
Måske fordi hvide bukser lyser op på en regnvejrsdag, også er det bare for ikke at ligne alle andre. For alle andre er klogere end mig og vælger selvfølgelig ikke hvide bukser på en regnvejrsdag. Så dem har jeg for mig selv 😀

 

SignaturChau

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E.L.F Cosmetics & STARKLINT PR / Ladies Night