Nogen gange kikser det bare...

Black Leather Mango Stuff

Min craving efter et par baggy læder lige her satte lidt research i gang. Og nogle af mine læsere har været så søde at anbefale mig kigge forbi MANGO. Dem fra MANGO havde jeg også kigget på, og de er fundet tungest i vægtskålen, så nu blev de klikket hjem.

Iøvrigt blev de her læderbasser også klikket med hjem. Jeg satsede tidligere på året på de her men de var desværre for store. Så nu krydser jeg fingre for at de her passer mig. De var iøvrigt også på udsalg.

Jeg synes i det hele taget at MANGO er begyndt at lave ret lækre sager derinde. Jeg fandt flere sager jeg gerne ville have fingre i på nul komma fem. Så thumps up for det.

 

SignaturChau

5 Kommentarer

  • Fine sager 🙂

    Hvis du har lyst skal du være velkommen til og kigge forbi min blog og deltage i min konkurrence: http://www.karina-blog.dk/konkurrence/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke et par lækre køb!! Jeg glæder mig til at se dem i et dagens 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja ik? Nu har jeg modtaget pakken og bukserne er en keeper. Men støvlerne er desværre ikke som forventede, så de ryger retur.
      Til gengæld har jeg fundet et par andre på Fashionflea, som er fantastiske. De er vist på Facebook 🙂 kunne godt tænke mig at vide hvad du synes om dem?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super cool bukser, de må også gerne komme hjem til mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      De er super skønne. I det blødeste handskelæder 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogen gange kikser det bare...