Red and White

Maison Martin Margiela 15. november

De fleste af Jer har sikkert allerede set sneak peek af de lækre sager, som er kommet ud af samarbejdet mellem Maison Martin Margiela og H&M.

Her har jeg udvalgt et udsnit af kollektionen som bliver lanceret d. 15. november. Der er mange lækre items og det er svært at vælge kun én item, men mine favoritter er de her: vild med det meste fodtøj (de er syg flotte), den sorte silhuet med den taljeret jakke og de store baggy bukser (totalt Charlie Chaplin), den røde kjole (wow, perfekt til julens fester), bælte tasken fra herrekollektionen (perfekt størrelse og praktisk) , den sorte oversize uldfrakke og dynefrakken (ser dejlig varm og hyggelig ud) Desværre skal man nok være i en vist højde og drøjde for at den sidder flot.

Men jeg er i hvertfald spændt på at se om tøjet er ligeså fint i virkeligheden. Jeg er typen som også ser med fingrene 😉 , så er meget spændt på at se og gramse på tøjet i aften. H&M har været så søde at invitere mig til middag sammen med en masse andre søde bloggere til noget hygge middag og fremvise kollektionen. Hvad er dine favoritter fra kollektionen?

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red and White