Craving for a baggy leather pants

Søndag i skønne Risskov

Søndagen blev tilbragt i Risskov. Vi sov alle længe og fik nyheden om at en lille kusine var kommet til verden. Dagen begyndte med dejlig vel tildækket brunch bord og gave udpakning. JP blev fejret i søndags og vejret var fantastisk, som det kan ses på billederne. Hans rigtige fødselsdag er i dag og solen har bare skinnet hele dagen. Han blev hentet tidligt i SFO af mine forældre og hans onkel. Så i aften skal vi hygge med god mad.

Her billeder fra søndagen i glimt.

Mig ved stranden i Risskov. Billederne af mig er taget af min søde svigerinde Tine. Vi går en tur til vandet mens børnene leger på legepladsen.

Morgen brunch med det hele. Der var iøvrigt varm leverpostej med bacon og sky. Alt sammen serveret med hjemmebagt brød og rugbrød.

Sønnike flankeret af alle fætre ved gave udpakningen.
Her er han i gang med at pakke et fiskehjul ud.

JP med sit nye løbehjul som kan slå gnister. Meget vigtigt 🙂

Så bliver der kørt på vejen. Alle 4 børn med hjul under.

Bedste venner.

“Se, vi kan stå med et ben”

frakke/paul & joe, sneakers/nike

Søndagen bød på fantastisk vejr ligesom i dag – off course 🙂 Manden og jeg gik en lang tur langs vandet. Hvis temperaturen havde været 15 grader varmere så ville jeg være hoppet i vandet. Så efter rigtig meget tid udenfor hvor børnene var på løbehjul og leg på legepladsen kom vi indenfor til boller og lagkage. Jeg har spist alt for meget denne weekend. Og jeg kommer også til at spise alt for meget i aften hvor vi skal fejre sønnike 😀

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Craving for a baggy leather pants