RED ANGORA

Wearing quilted bomber jacket

t-shirt/cos, quiltet jakke/hm, nederdel/isabel marant, bælte/zara, tørklæde/hm divided, støvler/bianco, bumbag/yvonne kone

Et outfit fra tidligere på ugen. Jeg har min nye quiltet bomberjakke på. Den jeg fik for en slik og gav tippet videre her. Den er meget pænere end jeg havde regnet med. Stoffet er mat sort og med skrigende orange foer i, der har fin detalje ved skulderpartiet bagtil hvor der er en fin effekt. Svært at se på billedet. Men min kollega synes den er så fin, at hun fluks måtte bestille 2 stk. med hjem. Ja, jeg ved det, jeg er totalt dårlig indflydelse 😉

Jeg synes den er super fin og har et sporty look, som giver en fin kontrast til nederdelen. Den vil også være perfekt til de kolde dage for den er ret varm. Jeg vil bruge den under min Isabel Marant frakke, med den inden under kan den bruges langt ind i sæsonen.

Nu vil jeg nyde det sidste af weekenden inden hverdagen begynder i morgen. Weekender flyver afsted, desværre. Synes I ikke også det?

 

SignaturChau

10 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED ANGORA