Moss Copenhagen Nederdelen

Min weekend

læderleggings/hm trend, striktrøje/hm, støvler/bianco, ur/michael kors

Mine nye læderleggings havde jeg på i sidste uge. Endelig fandt jeg et par lige som jeg gerne vil have dem. Tror seriøs jeg har ledt efter et par læderleggings i mere end 2 år, så simpelthen så glad for at det endelig lykkedes.

I går var jeg et smut forbi den nyåbnet butik Moss Copenhagen på Kronprinsensgade. I den anledning havde de 30% på alle deres varer. Og som jeg har fortalt, så har de ret mange lækre sager derinde, som jeg gerne ville have haft med sidste weekend. Så efter at have ryddet op i vores fryser om formiddagen for at gøre plads til kød fra en kvart ko, vi har købt af et vennepar, hvis bror har en gård i Jylland. Vi fik hentet kødet, som var ordnet og pakket fint ind i poser. Stoppede det i fryseren så nu har vi oksekød til langt … ud i fremtiden. Dejligt at vide at det er kød fra en ko vi ved er blevet opdrættet ordentlig. Og at hakkekødet ikke er kød som er blevet hakket op af bøfferne i supermarked de ikke nåede at sælge på sidste salgsdag og pumpet med vand. Vi fik også mange fryseposer med fond kogt af ben og kødkraft. Fantastisk og totalt luksus synes jeg.

Så kørte vi mod mine forældre til luksus frokost og efterfølgende besluttede jeg mig at tage ind til København. Ikke helt planlagt, men et ønske om at ville derind. Og jeg går åbenbart meget efter mine lyster, så da Brormand tilbød mig at køre mig derind så var den beslutning ikke svær at træffe 😉 Det var også rigtigt hyggeligt og han fulgtes med mig ind til Moss Copenhagen. Også nysgerrig i at se butikken, for den er åbnet i det gamle Flying A. En butik han selv kender fra ahem…. hans unge dage 🙂 Han blev der ikke længe og kørte hjem igen efter at have stået med armene fulde med sager jeg havde revet ned fra stativerne. Der var crazy mange mennesker derinde og efter at have stået i kø i mere end 20 min. fik jeg det jeg kom efter. Bl.a. havde jeg lovet denne dame at kigge efter en item. Den fik jeg, selv fik jeg 5 sager og en enkelt sag til svigermor.

Der var i det hele taget ret mange mennesker i byen. Sikkert på juleindkøb som mig selv. Jeg var lige et smut forbi den store H&m på strøget. Fik købt en Maison Martin Margiela sag til svigermor. Der er i øvrigt mange af sagerne som er sat voldsomt meget ned. Faktisk ret surt for de folk som har stået i kø i lang tid på selve launch dagen og købt til fuld pris. Men det er jo set og sket før, så fremover skal man måske have kold vand i blodet og afvente istedet for at købe det til fuld pris. Manden konstaterede tørt “det var da hurtigt da satte priserne ned” og han har jo ret. Men man kan så ikke være sikker på at der er flere tilbage af netop det man gerne vil have. Hvad mener du?

I dag har vi hygget os med pakkekalender og adventsgaver. Kigget ud af vinduet og nydt det flotte syn af sne allevegne hvilket mindede mig om jeg skulle ud og skovle sne på fortovet. Vi fik sent morgenbrunch,  ordnet praktiske ting som oprydning, støvsuge hele huset og vaske tøj. JP og jeg har lavet havregrynskugler, eller jeg målte ingredienser op for ham og han lavede resten. Jep, det kan jeg lide. Jeg har nået at handle ind af småting i centeret og fik købt 2 par nye ski handsker til JP. Fandt ud af at de 2 par handsker jeg havde købt til ham ikke var vandtætte. Dooh! Det konstaterede han tørt efter at have leget med sneen ude i haven. Manden har lavet mad i aften og brugt de “benløse fugle” fra oksekødet vi fik i går, en James Price ret som hedder “Involtini”. Den glæder jeg mig til at smage.

Nu vil jeg op og ordne det sidste af tøjet. Hav en fortsat god weekend, eller det resterende af den.

 

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moss Copenhagen Nederdelen