Skarp Kant

Snart Jul

skjorte/comme des garcons for hm, guld trøje/zara, nederdel/isabel marant, støvler/bianco, quiltet jakke/hm divided

Sneen smeltede nærmest fra den ene dag til den anden, så blev det muligt for mig at få taget et par billeder. Det er altså ikke fordi jeg ikke har haft tøj på i de dage hvor der ikke bliver vist “dagens outfit” 🙂 Se iøvrigt bloggens facebook side, der er der beviser at jeg har tøj på 😉 men på det sidste har jeg haft mega travlt på jobbet med mange møder og når jeg er endelig er hjemme er det bælg ravende mørkt.

Det her er fra i går med skjorte og flæse nederdel. Jeg kan godt lide at blande en klassisk herreskjorte med noget så piget som en flæse nederdel. Og da det nu snart er jul blev det en guldstrik over. Her har jeg dog valgt at tage den over skulderne. Bomber jakken er fra Divided og jeg synes den er et scoop. Jeg er ihvertfald meget glad for den. Jeg bruger den også tit under min Isabel Marant Diego vinterjakke, for den er ikke vintervarm. Men med den under er det ikke noget problem at holde varmen. Den er genial fordi den er varm, vejer næsten ikke noget også var den billig i forhold til denne her. Jeg synes faktisk den fra H&M er flottere for den har den fineste detalje bagtil ved skulderne.

Nu nærmer julen sig med hastige skridt og bloggen holder lidt julefri. Eller jeg kan ikke love at der bliver blogget hver dag igennem julen. Julen er for mig hygge, sjov og dejlig samvær med familien, så det er ikke sikkert jeg kommer til at sidde ret meget foran computeren. Jeg vælger at bruge min juleferie med familien og måske er det lidt sundt at komme lidt væk fra blogverden 🙂 ….Meeen måske sniger der et par indlæg ind i ny og næ.

Håber I alle får en fantastisk dejlig jul med alt hvad der hører til og I får gode gaver! Glædelig til Jer alle sammen! <3

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skarp Kant