Tartan on my mind

Til huden Beaute Pacifique

håndcreme og ansigtcreme fra beaute pacifique, armbånd fra liza castro

Her i julen fik jeg også en håndcreme og 2 krukker ansigtcreme fra Beaute Pacifique. Jeg har brugt deres ansigt cremer derfra i en årrække on and off. Jeg supplier lidt med andre mærker, eks. Oil of Olay Regenerist er min hud også glad for. Jeg bruger ikke cremen konstant, men veksler lidt for at give huden afveksling, mest fordi jeg har en idé om at det har den godt af. Om det er godt eller ej, skal jeg ikke kunne sige.

Jeg fik målt min huds alder for ca. 1, 5 år siden og den blev målt til 25 år. Hvilket jeg synes er helt fint når man tænker at jeg var mere end 10 år ældre på det tidspunkt. Damen sagde min hud var fin tyk. I det her tilfælde var det vist godt ment, men ellers kunne man godt tolke som om man var tykhudet. ha ha 😀 Jeg er ret glad for cremerne fra Beaute Pacifique, især deres Crème Métamorphique er fantastisk. Men den er bare så pokkers dyr. Jeg kan virkelig mærke min hud er blevet mere fugtet og føles ikke stram og tør efter brug med dem. Faktisk kan jeg godt undvære dem en hel weekend uden at jeg føler der er behov for at have creme på. I hverdagen bruger jeg dem dog hver dag, men det er fordi jeg gerne vil beskytte huden og det føles rart at have en god base. Jeg sidder på kontor hver dag og sidder meget foran en computer, lamper og radiatorer kører. Det er et tørt kontormiljø, alt til at udtørre huden. Og vintersæsonen udtørrer også min hud, især mine hænder. Så jeg er spændt på at prøve håndcremen, som er ny for mig.

Cremen her, er hvad jeg bruger som base (næsten) hver dag og det har ikke været let at finde “min” creme som min hud kan lide. Jeg har længe brugt Clinique, men det var ligesom de ændrede på deres formel, for cremen virkede ikke rigtig for mig til sidst. Jeg har veninder som varmt har anbefalet Clarins, men det gik ikke for min hud. Så det er vist svært og meget afhængig af hudtype hvilken creme som er bedst for en.

Har du en favorit creme, som du vender tilbage til og som du vil anbefale?

 

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Ak

    Jeg bruger A-Derma exomega, da jeg har toer hud og denne creme er super for min hud.. Laes evt anmeldelser af den hos Pudderdaaserne, som ogsaa er store fans af den. Jeg vil dog koebe en ansigtscreme til foraars/sommerperioden og regner med at koebe en fra la roche-posay. De franske apotekmaerker er saa laekre 🙂 De kan koebes billigt paa escentuals.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hej,
      Vi har også A-Derma Exomega efter vores søn fik eksem. Men cremen er fantastisk og det er faktisk den creme jeg smører kroppen i.
      Den er klart en fast inventar. Vi har 2 tuber og en pumpe af cremen 🙂 så jo den er også en favorit.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tartan on my mind