New In // HH Polartec Fleece

På OSLO båden

I sidste uge havde jeg vinterferie. Og turen i går gik til Hemsedal i Norge hvor vi have en lille uges tid foran os med dejlig sne, skiture og hygge med hele familien. Vi tog Oslo båden dertil sammen med min svogers familie, hvor vi her mødtes med endnu en familie og svigerforældre. Vi nød en lækker middag ombord på restaurant Blue Ribbon. (dem som følger bloggen på facebook vil det nok være gentagelse af madbilleder) Efterfølgende var der tid til sjov for børnene, lidt shopping og min lille familie var også en tur i poolen. Desværre var deres børn ikke helt raske til en tur i vandet, men for os var det en skøn oplevelse at komme i vandet og i et af de varmeste jacuzzi jeg nogensinde har oplevet. Om aftenen var vi selv en tur forbi baren og fik en drink. JP og jeg fik også lige en svingom til live orkester, det syntes han var så sjovt. Vi syntes det er en skøn måde at begynde ferien på med god mad, afslapning og hygge i stedet for at køre i bil hele vejen. Det ville tage os ca. 11 timer i bil. Det er 2. gang vi denne tur og det er bare den mest optimale måde for os, især fordi vi har børn. Børnene nyder det også, og de har lejlighed til at lege sammen, løbe ombord og med et børneklippekort, så var der masser af aktiviteter for dem.

Udsigten ombord lige inden ankomst til Oslo havn.

Min forret med rimmet kammuslinger.

Manden stod for valg af vine til middagen og som sædvanlig valgte han de rigtige vine til. Jeg fik en lille fjer på og skønt at vide at vi ikke skulle køre hjem, men blot tumle ned til vores kahyt hvis det gik helt galt. Det gjorde det dog ikke 🙂

Min hovedret smørstegt torsk med grønt og en fantastiske kraftfuld sauce. Ja, jeg er vild med fisk, så det blev noget fra havet til begge mine retter.

En god hvidvin som jeg vil huske, så hermed en anbefaling.

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // HH Polartec Fleece