Wishlist // ACNE TRACK BOOTS

På ski i Hemsedal

Da vi kørte af borde fra Oslo færgen var vi forbi svømmehallen i OSLO og fik et par timer derinde. Efterfølgende tog vi et smut forbi en amerikansk diner på vejen til Hemsedal for at få noget frokost. Vi fik alle tre en burger med pommes frites. Det smagte godt 🙂 også tog vi de næste 3 timer i en bil i lidt farligt føre. Der fra godt nok glat en del steder,  og vi mødte et par biler som var kørt i grøften, men vi kom heldigvis frem helskindet. “hjemme” i lejligheden ventede svigerfar og svigermor med lækkert aftensmad.

Udsigten fra vores altan. Vi boede på Alpin Lodge i en 2 plans lejlighed med plads til 14 mennesker. Der er 3 bad og sauna i lejligheden. Her boede vi også sidst vi var her. Vi kan godt lidt at bo lige ved skistedet, det er luksus bare at gå ned og hente skiene og kom ud på  pisterne med det samme.

Opholdstuen med plads med spisestue, sofasæt og køkken.

Køkkenet og trappen op til plan 2.

Den flotte udsigt om aftenen.

Manden og JP på ski. Det er JP´s første rigtige skiferie og han elsker det! 🙂  De andre år vi har været afsted har hen ikke vist interesse. Så i år skulle det være. Han blev også ret god. Det er typisk børn, de springer bare ud i det og så kører de bare derudaf.

Sidste aften var der skishow og JP og hans fætter skulle deltage i det.

Her står de og venter på tallerken liften for at komme op på showbakken.

Også kommer de ned i flot kurs 😉

De kommer ned viftende med et flag i hånden.

Et flot show med skiløbere som løb i formation, lavede tricks og saltomotaler og snowboarder, som viste hvad de kunne af mere eller mindre halsbrækkende stunts. Men flot var det med høj musik i baggrunden. Det hele kulminerede med et stort kanonslag med en stor sort sky svamp i luften efterfølgende.

Det blev heldigvis ikke så koldt som forventede. Svigermor havde ellers forberedt mig på +21 grader, så fik lige købt lidt ekstra udstyr. Men det viste sig ikke at være nødvendigt.  Jeg har mine nye Hestra luffer på og de var faktisk for varme at have på. For temperaturen holdt mellem -6-8 og vindstille. Perfekt! Der var dog en dag hvor jeg sad  i stoleliften og den gik i stå. Der var det altså koldt…brrrr…så jeg sad med hænderne foran ansigtet for ikke at få frostbid. Jeg synes faktisk det har været koldere at komme hjem, for her har været så gråt og fugtigt. I Norge var det vindstille og tørt, det føles bare ikke nær så koldt og klamt. Noget af det bedste jeg ved er at sneen knaser under mine fødder og det hele er hvidt. Jep, det elsker jeg – knasende sne 🙂
Det er skønt med aktiv ferie og det kan kroppen også mærkel 😉 altså på den gode måde. Jeg var faktisk ret bekymret for min form inden ferien, for var ude for en kort løbetur og fik ondt i hele kroppen efterfølgende. Men heldigvis stod det ikke så grelt til, kunne godt mærke det på lægmusklerne, men værre var det heller ikke.

Jeg elsker ski ferie, men det slår altså ikke en solskinsferie for mit vedkommende. Hvad siger du?

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Hvor ser det bare hyggeligt ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

    Lejligheden ser skøn ud! Har du et link til den? Og ved du hvad den koster?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det er en super lækker lejlighed. Jeg har desværre ikke noget link. Men stedet hedder Alpin Lodge og her er reception, bar, restaurant, butik, supermarked og udlån af ski udstyr. Mon ikke du kan finde det ved at google Alpin lodge hemsedal.
      Lejligheden har plads til 14 mennesker, 3 bad og 1 sauna, 2 tv stuer. Jeg mener leje af den kostede 6 dage kr. 24000,- i højsæson.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist // ACNE TRACK BOOTS