NEW IN // SKATER SKIRT

Shirt – yes or no?

Jeg er ked af hvis bloggen ligger lidt stille her i påsken. Men jeg nyder simpelthen at have påskeferie i de her dage. Jeg har oplevet så mange dejlige ting og kommer sent hjem, så bloggen har der ikke været tid til. Se på bloggens facebook side hvad jeg har oplevet. Iøvrigt bliver siden opdateret jævnligt fordi min telefon er lige ved hånden 🙂

På en af mine udflugter fandt jeg denne skjorte og den kom med hjem. Hvad synes I om den? Cool eller for meget pyjamas like?

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Pernille Galsgaard

  Hej Mus
  Klart en keeper. Jeg synes jo den ville være fed med et par røde læder leggings og en sort blazer. Måske lidt isabel marantish, men jeg synes det ville være cool og afslappet på samme tid. Jeg er lidt i tvivl om jeg ville sætte et bælte til og eller et kvindeslips, men det måtte komme an på en prøve. Og af fodtøj, tja der kunne både et par heels og et par sneakers gå an.
  Det er så bare min ide med den, håber du bliver inspireret og måske får dine egne ideer.
  Knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hey 🙂
   Mange tak for din styling idé. jeg kan sagtens se det for mig, totalt Isabel Marant vibes. Jeg vil nok ikke sætte et bælte i livet umiddelbart, bare have den stoppet ned i bukserne eller hængene løst udover.
   Klart et par heels i min verden 😉
   KNUS, Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // SKATER SKIRT